вторник, 14 септември 2010 г.

Пилешка мусака



4-5 сварени картофа
1 глава лук
1 морков
5-6 гъби печурки
1 пил.бутче сварено
100 гр. кашкавал
2-3 яйца
1 ч.ч. кис.мляко
сол на вкус
олио/зехтин
риган, черен пипер, пикантина /пил.бульон кубче/

Картофите се нарязват на едри кубчета и се изсипват в тава. Пилешкото се обезкостява и нарязва. Морковите, лука и гъбите също се нарязват и се изпържват по отделно в малко мазнина. Всичко се изсипва при картофите. Добавят се подправките и се разбърква. Залива се с предварително разбитите яйца и кис.мляко. Посипва се с настъргания кашкавал и се запича на 220-250 градуса за около 15мин.

Няма коментари:

Публикуване на коментар