сряда, 9 април 2014 г.

Пълнени питки с праз

Често се случва да имам гости през делнични дни и се налага да мисля и готвя бързо след работа :)) Освен това, всички близки хора знаят, че готвенето ми е страст, така че се очаква и да съм оригинална в идеите си :)
Ето една такава идея с доста простички продукти
Питки пълнени с:
 2-3 стръка праз, нарязани на ситно, задушени с малко масло и бяло вино. Сол и черен пипер на вкус.

Яйчени пухчета:
 2-3 яйца , разбити с 2 с.л. вода и малко настърган кашкавал или пармезан. Изпечени са във формички за мъфини във фурната на 200-220 градуса.

Запечени наденички:
Варени наденички (готов за консумация малотраен колбас), шепаобезкостени маслини, кашкавал и риган. Разрязани на половина по дължина, гарнирани и запечени.


Няма коментари:

Публикуване на коментар